Advoco

Hyresgästanpassning, Münchenbryggeriet

Lokalen i Münchenbryggeriet genomgick en total upprustning för att kunna fungera som en optimal arbetsplats åt den nya hyresgästen. Ett relativt komplicerat utgångsläge; en enkelsidig lokal med låg takhöjd, kunde tack vare genomtänkta lösningar iordningställas till en ljus och luftig kontorsmiljö. Med glasade mötesrum, våtrum och pentry i den mörka kärnan kunde de öppna ytorna och arbetsplatserna fördelas ut mot ytterväggen och utsikten över Söder Mälarstrand och fjärden utanför.

 

Fakta

Adress: Söder Mälarstrand 65
Ursprungsarkitekt: Okänd
Byggnadsår: Okänt
Bruttoarea ombyggnad: 500 kvm
Ombyggnadsår: 2015
Ansvarig arkitekt: Mats Lennfalk
Handläggare: Jenny Kvanta
Medverkande: Natalie Adelhoefer
Beställare: AFA Fastigheter / Hans Eurenius
Projektledare: Joakim Bejtoft / Amphipro

Se fler projekt